Creatieve keuken in de loft
Het verfijnde restaurant Kesselhaus in Osnabrück kreeg in 2019 een ster in de Michelingids en heeft deze felbegeerde eer sindsdien met succes verdedigd. Na verschillende stages in de gastronomie met Michelinsterren, onder andere bij het 3-sterrenrestaurant La Vie in Osnabrück, hebben eigenaar en gastvrouw Thayarni Garthoff (née Kanagaratnam) en Chef de Cuisine Randy de Jong hun geheel eigen stijl ontwikkeld bij Kesselhaus. Op culinair gebied betoveren de moderne creaties van de Nederlander met hun liefde voor thuis en de regio en kosmopolitische, creatieve smaken. Ondertussen zorgt Thayarni Garthoff, die door het internationale vaktijdschrift Rolling Pin is uitgeroepen tot Maître of the Year, voor een bijzondere charme en warme gastvrijheid. Daarnaast zorgt de indrukwekkende industriële architectuur van het Kesselhaus voor een stijlvolle ambiance.
Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag, en in het weekend is er naast het à la carte menu 's avonds ook een kleinere lunchkaart.
Het Kesselhaus biedt ook regelmatig speciale evenementen en kookcursussen. Meer informatie, data en reserveringen vindt u op www.kesselhaus-os.de
.